Transfergeruchten van de Dag: Kanu richting Portugal?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 24 reacties
Transfergeruchten van de Dag: Kanu richting Portugal?
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

De competitiestart nadert in Europa met rasse schreden. Vooralsnog bleef het overal relatief rustig op de internationale transfermarkt. Diverse clubs worden echter zenuwachtig rond eventuele versterkingen. Meteen het sein om de geruchtenmolen een tandje sneller te laten draaien.

Standard lijkt Kanu te gaan verliezen aan Sporting Lissabon. De Rouches onderhandelden de voorbije weken met de defensieve sterkhouder, maar lijken er niet uit te komen. Ondertussen azen de Portugese groenhemden op versterking. Of tovert Roland Duchâtelet alsnog een wit konijn uit de hoed? HIER kom je meer te weten.

Roberto Soldado heeft de clubs voor het uitkiezen. De Spaanse international vertrekt zo goed als zeker bij het financieel geplaagde Valencia. Vooral Tottenham Hotspur aast op de aanvaller.

Maar the Spurs hebben al een alternatief klaar voor het geval laatstgenoemde toch in Spanje zou blijven. Edin Dzeko staat namelijk op het verlanglijstje van André Villas-Boas. De spits is er bovendien op gebrand zijn carrière te herlanceren na een mislukt avontuur bij Manchester City.

Ook Luis Suarez kocht deze zomer enkele kaartjes voor de geruchtenmolen. De Uruguyaan wordt nu al weken in verband gebracht met Real Madrid, maar Liverpool FC hield het been stijf. The Reds zouden nu toch willen inbinden, maar azen op een ruiloperatie met Karim Benzema. HIER lees je het volledige verhaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties