Wie haalde het team van de week?

Redactie
| 19 reacties
Wie haalde het team van de week?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De eerste acht wedstrijden van deze jaargang van de Jupiler Pro League zitten erop. Onze redacteurs zwermden uit over de verschillende stadions en kwamen vandaag terug met hun bevindingen in de vorm van het team van de week.

In doel kozen we voor Eiji Kawashima. De Japanse goalie zorgde er met twee uitstekende reddingen voor dat Standard een 0-2 zege kon boeken op bezoek bij KV Mechelen. Logan Bailly was een nipte tweede, hij was sterk in doel bij OH Leuven.

De achterhoede bestaat uit Diogo, Gershon, Taravel en Oussalah. Oussalah was de enige van die vier die de nul kon houden. Hij was alweer erg degelijk op de linksachter bij KV Kortrijk en zorgde voor veel aanvallende impulsen. Diogo en Gershon konden scoren in de wedstrijd Waasland-Beveren - AA Gent. Diogo had ook een belangrijke interceptie in huis helemaal in de slotfase.

Centraal op het middenveld vinden we Vanaken en Tielemans. Beide jongelingen imponeerden in de wedstrijd tussen Anderlecht en Lokeren. Vanaken besliste met twee goals uiteindelijk het pleit in het voordeel van de bezoekers. Achter hen staat Thorgan Hazard. Dury probeerde de middenvelder uit op de zes met succes, hij werd matchwinnaar.

De link tussen middenveld en aanval wordt deze week verzorgd door Shangyuan Wang. De Chinees verraste vriend en vijand met zijn werklust én scoorde één van de mooiste goals van de speeldag tegen Charleroi. Een mooie tweede voor die positie was Jari Vandeputte. Voorin staan met Batshuayi en Vossen twee klasbakken die allebei tot scoren kwamen en hun team de weg naar de overwinning toonden.

Hadden jullie liever iemand anders in het team gezien? Laat het ons weten in de comments!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties