Reactie Berrier: "Nog speelbaar"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Berrier: "Nog speelbaar"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Franck Berrier verloor gisteravond met 2-0 van PSV. De score kon veel zwaarder uitvallen want PSV miste een karrenvracht aan kansen. Toch gelooft Berrier dat Zulte Waregem zich kan herpakken.

Sander De Graeve in Eindhoven

"We hebben hier geen goede wedstrijd gespeeld, we kwamen niet in de wedstrijd. PSV was gewoon beter, dan wordt het natuurlijk moeilijk. Al kregen we wel enkele kansen, na de 1-0 konden we de gelijkmaker score, maar jammer genoeg zijn we daar niet in geslaagd."

Volgens Berrier heeft Zulte Waregem nog steeds een kans in de terugmatch. "2-0, dat is zeker nog speelbaar, daarbovenop hebben we niets te verliezen. We gaan ons volledig geven volgende week woensdag om iets te proberen forceren."

"We kunnen gewoon beter, dat weten we. We hebben nu niet genoeg de bal gehad om ons spel te kunnen spelen. Een proficiat aan de tegenstander is op zijn plaats."

Over zijn eigen prestatie was Berrier eerlijk. "Een middelmatige match van mij. Ik speelde iets meer naar rechts en die positie ligt me minder. Ik zoek geen excuses, maar wil zaterdag mijn normale niveau opnieuw halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties