Reactie Been: "Camus heeft het me moeilijk gemaakt"

Robby Morren
Robby Morren
| 16 reacties
Been: "Camus heeft het me moeilijk gemaakt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mario Been straalde zaterdagavond. Dat kon ook moeilijk anders na de 1-4 overwinning op het veld van OHL. Of Camus volgende week zal starten, wil de coach nog niet gezegd hebben.

Robby Morren in Leuven

"We hadden een plan bedacht en verdedigend stond het als een huis." Aanvallend brachten de Limburgers echter weinig maar Vossen nam een misverstand op slag van rust in dank aan. "In de eerste helft waren we in de zone van de waarheid niet scherp genoeg. Het is dan fijn als je toch met een voorsprong de rust in kan gaan."

"Ik heb Camus gebracht en dat zorgde voor meer creativiteit. We hebben een halfuur lang geweldig gespeeld. Over het laatste kwartier ben ik niet helemaal tevreden want toen morsten we met de kansen en kregen we nog een goal tegen."

Fabien Camus

Mario Been kan niet meer om de uitblinkersrol van Camus heen. "Hij heeft twee keer het verschil gemaakt. Net als vorige week viel hij ook nu uitstekend in." Waarom Camus niet aan de wedstrijd begon? "Ik wilde de elf van vorige week laten staan."

Kan de oefenmeester Camus volgende week nog op de bank houden? "Ik bekijk het van match tot match. Bij een topclub zijn er altijd wel jongens die altijd zouden moeten spelen maar Fabien heeft het me wel heel moeilijk gemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties