Eredivisie losgebarsten - volg het live mee!

Redactie
| 0 reacties
Eredivisie losgebarsten - volg het live mee!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het nieuwe seizoen is gisteren begonnen met Ajax - Roda JC. En dankzij ons hoeft u er heel weinig van te missen. Wie wordt kampioen en hoe kan je zoveel mogelijk meepikken van de Eredivisie? Lees het hier:

Wie wordt kampioen? Als we het aan Aad de Mos vroegen, was hij duidelijk: Ajax. Lees de analyse van de Mos HIER nog eens na. En ook de bookmakers geloven ten zeerste in de kansen van de landskampioen. Een gratis bonus van 60 euro bij Unibet levert 126 euro op als de Amsterdammers de Schaal winnen.

En wat kan je nog meer winnen met je 60 euro gratis bij Unibet? Afhankelijk van welke ploeg je kiest kunnen de bedragen ferm oplopen:

PSV > 186 euro
Feyenoord > 450 euro
Twente > 900 euro
Vitesse > 1500 euro

Of ga je voor een echte verrassing? Met 60 euro kan je tot 45000 euro terugverdienen als Cambuur of Go Ahead Eagles de titel pakken. 

Maar er is meer: Dankzij Unibet TV kan je helemaal gratis en live meekijken naar heel veel prachtige wedstrijden in de Eredivisie. Vanavond kan je genieten van onder andere ADO - PSV en Heerenveen - AZ en ook morgen zijn alle wedstrijden van de eerste speeldag LIVE en GRATIS via Unibet. Schrijf dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant!

Start PSV goed aan het seizoen? Is Bakkali meteen trefzeker?

Weet PSV na de mooie overwinning tegen Zulte Waregem nu ook in de Eredivisie? En wie zorgt voor de doelpunten?  Gok erop via onze partner. De gratis 60 euro kunnen 240 euro opleveren als Bakkali de score weet te openen ... Zet dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties