Gaverbeek in de ban van keizer Thorgan

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 44 reacties
Gaverbeek in de ban van keizer Thorgan
Foto: © SC

Thorgan Hazard lijkt wel de nieuwe keizer aan de Gaverbeek. De Rode Duivel kreeg eerder al de aanvoerdersband. Nu blijkt dat de middenvelder ook alle stilstaande fases voor zijn rekening moet nemen.

Eerder meldde Voetbalkrant.com al dat Davy De fauw zijn aanvoerdersband moest afstaan aan Thorgan Hazard. De geëmotioneerde verdediger is, als het van zijn ploegmaats afhangt tenminste, nog steeds dé enige schipper aan de Gaverbeek. Dat kan je HIER nalezen.

Maar het lijkt wel alsof Hazard de nieuwe keizer is aan de Gaverbeek. Essevee heeft dan ook twee keuzes: inbinden of Hazard alsnog zien verkassen. In de overeenkomst met Chelsea liet de zaakwaarnemer van de Rode Duivels immers optekenen dat zijn poulain de nieuwe aanvoerder moet worden. Ook alle vrije trappen, corners en strafschoppen zijn voor de broer van Eden.

Op die manier wil Chelsea de belofte enerzijds verantwoordelijkheidszin bijbrengen. Ook de statistieken van de middenvelder zullen er wel bij varen. Of verliest keizer Thorgan alsnog zijn kroon?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties