Kompany blaast loftrompet voor landgenoot

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Kompany blaast loftrompet voor landgenoot
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City bereidde zich de voorbije dagen via de Audi Cup voor op het nieuwe voetbalseizoen. Ondanks het 2-1-verlies in de finale tegen Bayern München is Vincent Kompany vol vertrouwen.

Bayern München stak gisterenavond ten koste van Manchester City de Audi Cup op zak. Het verslag van die wedstrijd kan je HIER nog eens nalezen. Vincent Kompany kijkt in La Dernière Heure met een positief gevoel terug op de voorbereiding. “We hebben de voorbije twee dagen en met twee verschillende teams gewonnen van AC Milan (5-3) en het Bayern knap lastig gemaakt. Ik heb het gevoel dat dit City ver kan geraken in de Premier League en op het kampioenenbal.”

Dedryck Boyata maakte tegen de Duitse grootmacht de negentig minuten vol. De aanvoerder van de Rode Duivels heeft niets dan lof voor zijn jonge landgenoot. “Op training laat hij alvast mooie dingen zien. En een verdediger heeft het bij City elke dag knap lastig. De voorbije jaren stond ik dagelijks tegenover toppers als Carlos Tevez, Edin Dzeko en Mario Balotelli.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties