Stam: "Standard is geen stap achteruit"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Stam: "Standard is geen stap achteruit"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Ron Stam wil prijzen pakken met Standard. De Nederlandse verdediger is de Engelse velden gewoon, maar is tevreden met zijn verhuis naar België. "Dit is geen stap achteruit."

Met Ron ‘Ronnie’ Stam haalt Standard opnieuw een mooie slag thuis. De Nederlandse verdediger speelde de voorbije drie seizoenen voor Wigan Athletic. In België wil hij voor de prijzen spelen, maar een blessure dwingt hem nog tot herstel. “Wanneer ik klaar zal zijn? Ik hoop zo snel mogelijk.”

De ex-speler van NAC en FC Twente kijkt, ondanks de degradatie van vorig seizoen, met veel heimwee terug naar zijn Engels hoofdstuk. Desondanks is hij blij in Luik te zijn. “De Premier League is simpelweg de beste competitie ter wereld”, aldus de verdediger in La Dernière Heure. “Het was dan ook een ongelooflijke ervaring, maar ik zie Standard niet als een stap achteruit. De club wilde me echt hebben en ik kan in België voor de prijzen spelen.”

Ook een terugkeer naar Nederland leek aan de orde voor Stam. Nochtans houdt hij zo’n stap wel in het achterhoofd. “Ik vond het te vroeg om nu al terug te keren naar de Eredivisie”, besluit de verdediger. “Maar op het einde van m’n carrière zie ik me terug voor NAC spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties