Ibrahimovic denkt niet aan vertrek

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Ibrahimovic denkt niet aan vertrek
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paris Saint-Germain won gisteren de Franse SuperCup. Onder de spelleiding van Jérôme Efong Nzolo werd Bordeaux opzij gezet. Al had het heel wat voeten in de aarde voor Zlatan Ibrahimovic en co.

Bordeaux leek lange tijd op weg naar een eerste gouden plak van het nog prille seizoen, maar in de absolute slotfase wisten de hoofdstedelingen dan toch hun overmacht om te zetten in een overwinning. Het verslag kan je alvast HIER nog eens nalezen.

Ook Zlatan Ibrahimovic besefte dat zijn ploeg door het oog van de naald was gekropen. “Ons voetbal was inderdaad nog niet op het niveau van vorig seizoen”, vertelt de Zweed in L’Equipe. “Maar er is nog een week tijd tot de competitiestart (PSG begint tegen Montpellier, nvdr.). Ik wil vooral onthouden dat we vandaag gewonnen hebben.”

De excentrieke aanvaller werd de voorbije dagen gelinkt aan Real Madrid. Toch lijkt Ibracadabra te doen uitschijnen dat hij gewoon onder de Eiffeltoren zal blijven voetballen. “Ik ben nog maar een tweetal weken samen met het team, maar ik heb er vertrouwen in. PSG bouwt opnieuw aan een sterk team met fantastische spelers.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties