Reactie De Sutter: "Ik moet iedereen nog wat leren kennen"

De Sutter: "Ik moet iedereen nog wat leren kennen"
Foto: © SC

Tom De Sutter had de ondankbare taak om in de spits een hele hoop hoge ballen zijn richting te zien uitkomen. Het is duidelijk dat de spits nog een tijdje nodig zal hebben om zich aan te passen. En dat beseft hij zelf ook.

"We vergaten te voetballen en dan wordt het moeilijk", vertelde De Sutter. "Het zijn drie belangrijke punten, maar we weten ook dat de manier waarop niet echt mooi was. Ik heb een beetje te veel lange ballen naar me toe gekregen en de samenwerking met Gudjohnsen was nog niet zoals het moet. Maar ik ben hier nog maar een paar weken en ik moet iedereen nog wat leren kennen."

De Sutter wou ook niet afdoen aan de verdienste van Oostende. "Zij deden het heel goed, zeker op het middenveld. En hun hoekschoppen waren levensgevaarlijk. Kijk maar naar die waar de goal uit valt. Een beetje mijn schuld? Ja, misschien wel. Ik moest die zone afdekken, maar ineens komen ze daar met drie opduiken. Dan is het niet makkelijk om je daar tussen te wringen. En de hoekschop was perfect gegeven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties