Taarabt kiest voor Fulham

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Taarabt kiest voor Fulham
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adel Taarabt gaat voor Fulham voetballen. De Marokkaan komt op huurbasis over van Queens Park Rangers, maar de withemden hebben een aankoopoptie op de aanvallende middenvelder.

De 24-jarige Adel Taarabt werd een schitterende carrière voorspeld. Tijdens voetbalseizoen 2006 – 2007 brak hij in de Ligue 1 door bij RC Lens. Onze Franse collega’s gaven hem meteen de bijnaam ‘le nouveau Zidane’ mee. Tottenham Hotspur dacht destijds dan ook een raspaardje te hebben binnengehaald, maar Taarabt kon zijn enorme potentieel op White Hart Lane niet ontwikkelen.

De 16-voudig Marokkaans international ging drie seizoenen geleden dan maar op huurbasis in the Championship spelen bij Queens Park Rangers, dat hem in 2010 definitief inlijfde. Vorig seizoen toonde Taarabt zich één van de betere spelers bij de degradant, vandaar de interesse van Fulham.

De Londenaren hebben Taarabt nu voor een seizoen gehuurd van QPR. Dat melden de Engelse media. Bovendien staat er een aankoopoptie in de overeenkomst. De deal is nog niet helemaal rond, maar de aanvallende middenvelder legde wel al medische testen af bij de withemden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties