Boze Suarez schakelt vakbond in

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Boze Suarez schakelt vakbond in
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Luis Suarez gaat de vakbond inschakelen om alsnog een transfer af te dwingen. Dat schrijven de Engelse kranten. Liverpool FC wil de aanvaller, ondanks gemaakte afspraken, niet laten gaan.

Eerder meldde Voetbalkrant.com al het ongenoegen van Luis Suarez omtrent het mislopen van een transfer door de starre houding van Liverpool. Volgens de Uruguayaan komen the Reds gemaakte afspraken immers niet na. Dat verhaal kan je HIER nalezen.

De aanvaller wil nu de Professional Footballers’ Association, zeg maar de spelersvakbond, inschakelen om alsnog een transfer af te dwingen. “Het klopt dat we een poging gaan ondernemen om te bemiddelen tussen Suarez en Liverpool”, vertelt woordvoerder Gordon Taylor. “Volgens de speler bevat zijn contract een afkoopclausule van zo’n 46 miljoen euro. Daar moet de club zich simpelweg aan houden.”

De PFA hoopt nu, in samenwerking met de Premier League, Liverpool te dwingen om een transfersom vast te stellen. Vooral Real Madrid, Arsenal en Tottenham wrijven zich nu al in de handen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties