Dury: "Een soort groeipijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Dury: "Een soort groeipijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Coach Francky Dury kwam op de persconferentie naar aanleiding van de wedstrijd tegen PSV nog eens kort terug op de commotie rondom het verhaal van de aanvoerdersband

Aernout Van Lindt in Anderlecht

Er was heel wat te doen vorige week rond de Gaverbeek om een aantal beslissingen omtrent de aanvoerdersband. Ondertussen sloten de spelers alvast de rangen, maar tussen Decuyper en Dury lijkt nog niet alles koek en ei. De coach kwam er nog even op terug en sust.

"De commotie was ergens te verwachten. We zijn een kleine club met amper 8 miljoen euro budget en we deden het fantastisch vorig seizoen. Alle spelers die de voorbije dagen en weken in de picture zijn gekomen hebben het vorig jaar bijzonder goed gedaan."

"Het is eigenlijk best knap dat we die kunnen houden hebben, op Delaplace na dan. Ik probeer de club met alle middelen die we hebben competitief te houden", aldus Dury.

Dury gelooft er in dat Zulte Waregem ook op extrasportief gebied zal groeien: "Dit is een soort groeipijn. Naar de toekomst toe zullen we ook deze zaken onder controle kunnen krijgen."

En wat met de verstandhouding met Patrick Decuyper, de sterke man bij Essevee? "Ik hoef mijn relatie met Decuyper niet aan de buitenwereld te tonen. We zijn hier om over de club te praten. Laat ons deze pagina omslaan, want Decuyper heeft ook veel gedaan voor deze club. Sowieso is het bij elke ploeg soms wel eens hommeles."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties