Schaars: "Belangrijk voor de uitstraling van deze club"

Schaars: "Belangrijk voor de uitstraling van deze club"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV komt met een 2-0 voorsprong naar het Astridpark om een plaats af te dwingen in de volgende voorronde van de Champions League. "We willen meespelen bij de beste ploegen van Europa", gaf Schaars mee op de persconferentie.

Aernout Van Lindt in Anderlecht

"Het is belangrijk om op dit niveau te kunnen spelen. Verder is het ook belangrijk voor de uitstraling en het niveau van deze club. We willen meespelen bij de beste ploegen van Europa."

Het is een vreemd idee voor PSV dat ze op verplaatsing spelen tegen een team dat bijna even ver moet reizen om in Brussel te raken. "Dat we op verplaatsing spelen tegen een ploeg die ook uit speelt is voor ons eigenlijk hetzelfde. We moeten ons voorbereiden en met de bus naar een uitmatch. Het is vooral voor Zulte Waregem bijzonder", meent Schaars.

De speler was vooral blij met de manier waarop PSV vorige week speelde tegen Zulte Waregem: "We speelden heel goed. Het was een eerste test om te zien waar we stonden. We hadden meer moeten scoren, maar goed."

Dit weekend speelde PSV een goede eerste helft, maar uiteindelijk slikte het nog twee tegendoelpunten: "De tegendoelpunten van dit weekend zullen ons niet scherper gemaakt hebben of zo. Het gaat gewoon om kwaliteit op het veld, niet om andere dingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties