Reactie D'Haene: "Zagen de Conte van eind vorig seizoen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
D'Haene: "Zagen de Conte van eind vorig seizoen"
Foto: © SC

Zulte Waregem werd gisteravond uitgeschakeld in de voorrondes van de Champions League door PSV. Karel D'Haene zag veel positieve punten, zoals de wedstrijd van Conte. Dat de kwalificatie tegen PSV moeilijk zou worden, wist D'Haene maar al te goed, maar toch is hij teleurgesteld.

Sander De Graeve in Anderlecht

"Natuurlijk ben ik ontgoocheld dat we uit de Champions League liggen, maar we moeten eerlijk toegeven dat PSV sterker was. Ik ben wel tevreden met onze wedstrijd vandaag, zeker voor die 0-1. Het was jammer dat we nog een half uur moesten volmaken uit een onmogelijke positie."

Zulte Waregem kon in de eerste helft toch de voet naast PSV zetten. "Het was een gelijkopgaande wedstrijd. Zij kregen wat kansen, wij kregen er ook enkele. Als we scoren weet je nooit wat er kan gebeuren. We wilden vooral tonen dat ze vorige week niet het echte Zulte Waregem te zien kregen. Dat is gelukt."

"Eerste helft geeft ons vertrouwen"

D'Haene put moed uit die eerste helft. "Het geeft ons vertrouwen voor het vervolg van de competitie, maar ook voor de volgende Europese confrontaties. Als we in vorm zijn, kunnen we wel degelijk goed voetballen. Die afwerking was minder, maar dat hangt ook af van de vorm van de dag."

De ervaren verdediger was ook onder de indruk van Conte. "Heel goeie wedstrijd van hem vandaag. Heel balvast en erg gevaarlijk. We zagen de Conte die we op het eind van het vorige seizoen zagen. Zei hij dat dat één keer per jaar voorvalt, zo'n wedstrijd? Ik hoop van niet, anders heeft hij het beste al gehad (lacht)."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties