Reactie "Resultaat zegt niet alles"

"Resultaat zegt niet alles"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem ging met 0-3 in de boot tegen PSV. Wie zich weinig te verwijten had was Sammy Bossut. De doelman van Essevee pakte uit met een aantal rake reddingen om erger te voorkomen.

Aernout Van Lindt in Anderlecht

Sammy Bossut kon zich ook in de terugwedstrijd tegen PSV weer een aantal keer onderscheiden, maar de keeper zag toch verschillen met vorige week. "We hebben ze niet laten spelen vandaag. PSV was over de twee wedstrijden heen gewoon beter, maar het resultaat vandaag zegt niet alles. We hebben laten zien dat we er kunnen voor strijden als we allen aan hetzelfde zeel trekken", aldus de doelman.

Iets voor het uur kwam dan toch het tegendoelpunt vanop de strafschopstip. "Als je op een strafschop loopt en ze scoren hem, dan is het - zeker met een man minder - gedaan."

"Historische gebeurtenis"

"Het kon anders lopen, maar het zat niet mee deze keer. Ik start altijd met de intentie om zo min mogelijk goals te slikken, dus is het jammer om er in de slotfase nog twee extra tegen te krijgen."

Al bij al vindt de doelwachter dat de ploeg trots moet zijn: "We hebben lessen getrokken uit vorige week en we waren bij de les. Al bij al was dit toch een historische gebeurtenis voor de groep."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties