Reactie Skúlason: "Goed gesprek gehad met Dury"

Skúlason: "Goed gesprek gehad met Dury"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen weekend was Olafur Skúlason zwaar ontgoocheld na een gewonnen wedstrijd waarin hij zelf het winnende doelpunt maakte, nu was de IJslander beter gezind na een nederlaag. De plooien met Francky Dury lijken gladgestreken na een gesprek tussen beiden.

Aernout Van Lindt in Anderlecht

Zaterdagavond, omstreeks half 11 zagen we geen dolgelukkige Skúlason na de nochtans dankzij hem gewonnen wedstrijd tegen Kortrijk. De verdedigende middenvelder van Zulte Waregem was ongelukkig omdat hij niet in de basis mocht starten in de derby en vond dat hij te weinig respect kreeg. Lees HIER nog eens zijn volledige reactie.

"Als ik slecht speel, zou ik mezelf ook niet opstellen"

Gisterenavond was het in het Astridpark een heel ander beeld bij de IJslander: "Ik ben blij dat ik mocht starten tegen PSV. Ik was teleurgesteld, maar ondertussen had ik een goed gesprek met coach Dury. Een gesprek met Decuyper is niet meer aan de orde, omdat ik een duidelijke uitleg kreeg van de coach", aldus Skúlason.

"Zolang de competitie voor onze plaatsen fair is en de communicatie goed is, kan ik zeker akkoord gaan met de beslissingen. Iedereen mag zijn kans krijgen: Malanda, Hinostroza, N'Diaye of ikzelf. Als ik slecht speel, zou ik mezelf ook niet opstellen. Nu kunnen we weer bouwen aan de toekomst."

"Ging goed mét Junior"

Dury koos voor de match tegen PSV voor twee verdedigende middenvelders en plaatste Skúlason naast Malanda: "Dat ging goed. Ik denk dat we het samen zeker niet slecht hebben gedaan."

"We waren vandaag als ploeg vrij goed als we in balbezit waren, maar zij waren gevaarlijk op de counter. Na de rode kaart was het gedaan. We zijn vandaag op een sterker team gestuit, maar we kunnen veel leren van deze wedstrijd. Deze ervaring en de prestatie van vandaag kunnen we meenemen naar zondag, want ook de match tegen Club Brugge is heel belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties