Reactie Gudjohnsen: "Verdienen niet beter"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 32 reacties
Gudjohnsen: "Verdienen niet beter"
Foto: © SC

Eidur Gudjohnsen viel in tijdens het 3-3 gelijkspel tegen Slask Wroclaw, maar kon het tij ook niet meer keren. Volgens hem verdiende Club op basis van de twee wedstrijden alleen maar de uitschakeling.

Sander De Graeve in Brugge

"Je hebt natuurlijk af en toe wat geluk nodig, als die eerste bal van Vazquez erin gaat dan wordt het een heel andere wedstrijd. Bij die 1-1 voelde je ook dat het publiek en de spelers er opnieuw in gingen geloven. Net op dat moment worden we opnieuw afgestraft. Die goal betekende meteen de doodsteek", aldus Gudjohnsen.

De IJslander wijt de zwakke prestatie aan het gebrek aan automatismen. "We hebben zeker onze beste wedstrijd niet gespeeld. We zijn nog niet top en hebben het momentum ook nog niet. We kunnen veel meer dan dit. In het begin van het seizoen zijn ook die automatismen er nog niet. Dat dit de belangrijkste matchen zijn? Ja, het gaat natuurlijk over Europees voetbal. Je kan wel excuses zoeken, maar de realiteit is dat we eruit liggen. Over de twee wedstrijden gezien verdienen we de kwalificatie ook niet."

Gudjohnsen startte op de bank, maar wou er liever niet over praten. "Het gaat niet om mij, weet je. Of ik speel of niet, of ik teleurgesteld ben of niet. Het is allemaal wat overdreven. Het gaat erom dat we als groep uit de Europa League liggen. Dat is een teleurstelling die we allemaal samen moeten aanpakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties