Godeau: "Altijd leuk om nog eens met Bruno en Praet te kunnen spelen"

Godeau: "Altijd leuk om nog eens met Bruno en Praet te kunnen spelen"
Foto: © SC

Morgen nemen de beloften van de Rode Duivels het op tegen Israël in een oefenduel met het oog op de EK- kwalificatiecampagne van de jonge Rode Duivels. De wedstrijd wordt gespeeld in het Regenboogstadion van Zulte Waregem. Voor een aantal spelers wordt het dus een echte thuismatch.

Aernout Van Lindt in Waregem

Een aantal spelers in de selectie spelen namelijk bij Zulte Waregem dit seizoen. Denken we maar aan Junior Malanda en Thorgan Hazard. Ook Bruno Godeau zal er bij zijn. Hem konden we enkele vragen stellen over de beloften van België.

“Ik heb al goede wedstrijden met de beloften gespeeld. In juni hadden we een prachtig toernooi in Toulon, waar we veel van geleerd hebben tegen enkele echte toplanden. Dat was een unieke ervaring”, aldus de verdediger.

Door de wedstrijd van de jonge Rode Duivels ziet Godeau bovendien zijn ex-teamgenoten Dennis Praet en Massimo Bruno terug: “Het doet altijd deugd om elkaar nog eens te zien. Het is bovendien altijd leuk om nog eens met hen te kunnen spelen. Als je elkaar kent, komt dat ook enkel het voetbal ten goede.”

Morgenavond dus België – Israël in het Regenboogstadion van Zulte Waregem om 20 uur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties