Reactie Messoudi: "Er zit meer in deze groep"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Messoudi: "Er zit meer in deze groep"
Foto: © SC

Mohamed Messoudi had zich wellicht een beter debuut bij OH Leuven voorgesteld dan de 1 op 9, waardoor de fusieclub nu onderaan de rangschikking bengelt. De creatieve middenvelder is er echter van overtuigd dat zijn team meer in zijn mars heeft dan het tot nu toe heeft laten zien.

Door Marc Van Den Noordgaete

De Antwerpenaar was op KV Oostende duidelijk de beste veldspeler bij OHL, wat vooral tot uiting kwam toen hij van de rechterflank naar het centrum van het middenveld schoof. Niet alleen scoorde hij vanop de stip, zijn ploegmaats konden ook de bal aan hem kwijt, hij bracht rust in het spel en stuurde de spitsen Marvin Ogunjimi en Alessandro Cerigioni ook enkele keren gemeten de diepte in.

Tussen de lijnen

Na een door een hamstringblessure verstoorde voorbereiding groeit de ex-speler van Beerschot, KV Kortrijk en AA Gent dus terug naar zijn beste niveau. "Ik voel me ondertussen inderdaad 100% en dat zie je ook aan mijn spel", bevestigt Messoudi op de website van OHL. "Ik was veel aanspeelbaar en probeerde tussen de lijnen te voetballen", klonk het verder na het hard bevochten gelijkspel in de koningin der badsteden.

Individuele fouten

Het niveau van OHL zelf zal volgens hem binnenkort de hoogte ingaan, al blijft hij niet blind voor wat verkeerd loopt. "We moeten sneller voetballen, snediger ook om dan tot meer uitgespeelde kansen te komen. Bijzonder jammer is ook dat een individuele fout opnieuw aan de oorsprong ligt van puntenverlies. Met Standard en Lokeren staan we bovendien terug voor twee moeilijke opdrachten, maar we mogen zeker niet dramatiseren. Er zit immers meer in deze groep dan we tot hiertoe lieten zien", beklemtoont Messoudi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties