Reactie "Punt beter dan niets natuurlijk"

"Punt beter dan niets natuurlijk"
Foto: © SC

Oostende pakte thuis tegen OHL zijn eerste puntje uit deze Jupiler Pro League. Na de wedstrijd was de teneur bij de thuisploeg dat er meer in zat. Zo ook bij de nummer 10 van de Kustboys, Michiel Jonckheere.

Aernout Van Lindt in Oostende

“We zijn er vandaag zoals altijd vol voor gegaan. Zeker thuis smijten we ons en kunnen we met de steun van het publiek dat achter ons staat veel verwezenlijken. We hebben die drang naar voor, dat is gewoon ons spel.”

Die drang naar voor leverde vele kansen op, maar geen doelpunten. Bailly zat er enkele keren goed tussen, maar enkele kansen werden ook knullig de nek omgewrongen: “Er zat zeker meer in vandaag. We hebben gen kansen weggegeven en hebben er zelf veel afgedwongen. Jammer genoeg hebben we onze kansen vandaag niet kunnen afmaken.”

“Met vertrouwen naar match tegen Cercle”

Met de 1 op 9 staat Oostende voorlopig wel nog helemaal onderaan de stand. “We moeten altijd proberen zoveel mogelijk punten te pakken. Een puntje vandaag is beter dan niets. We zullen ons uiterste best doen om ons uiteindelijk te proberen redden”, aldus Jonckheere.

“We moeten nu vol vertrouwen naar de match tegen Cercle toeleven. We hebben de voorbije weken bewezen dat we het niveau van eerste klasse aan kunnen. In Brugge moeten we nu dezelfde mentaliteit tonen die we hier thuis laten zien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties