Live Neymar en Portugal - Nederland

Redactie
| 1 reacties
Live Neymar en Portugal - Nederland
Foto: © SC

In heel de wereld staan er vandaag leuke oefeninterlands op het appel. En u kan veel wedstrijden live meepikken. Hoe? Lees het hier:

De klepper van de avond is uiteraard België - Frankrijk, maar er is meer. Vanavond staat er ook een wedstrijd tussen Portugal en Nederland op het programma. Vanaf 21.30 uur gaat Cristiano Ronaldo op zoek naar winst tegen de Nederlanders. Oranje van haar kant gaat op zoek naar de vijfde uitoverwinning op rij, een recordreeks in wording. En dat kan u allemeel LIVE meemaken dankzij UNIBET TV.

Als je via Unibet 60 euro inzet op een overwinning van Nederland, krijg je daar 180 euro voor terug. Portugal zelf kan 150 euro opleveren, dus beide teams zijn aan elkaar gewaagd en een gokje kan een aanrader zijn!

Maar naast Nederland zijn er nog vele andere ploegen die de wei in gaan. Rusland speelt een belangrijk duel in de WK-kwalificatiecampagne in en tegen Noord-Ierland (20.45uur) en Brazilië speelt tegen Zwitserland (20.45 uur). Dankzij Unibet hoeft u er vandaag niets van te missen!

Dankzij Unibet TV kan je helemaal gratis en live meekijken naar heel veel prachtige wedstrijden vanavond en dat helemaal LIVE en GRATIS via Unibet. Schrijf dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant!

Zet Rusland een nieuwe stap richting WK?

Gok erop via onze partner. De gratis 60 euro kunnen tot 480 euro opleveren als Noord-Ierland kan stunten tegen de Russen. Zet dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties