"Met mijn hoofd enkel bij Essevee"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 59 reacties
"Met mijn hoofd enkel bij Essevee"
Foto: © SC

Club Brugge wil Jens Naessens naar Jan Breydel halen. De West-Vlamingen zoeken immers een alternatief voor Tom De Sutter. Hoe staat de 22-jarige aanvaller zelf tegenover die interesse?

Door Cédric De Volder

Club Brugge wil Jens Naessens binnen hengelen om het aanvallende en tactische plaatje te verbreden. De beloftevolle speler van Zulte Waregem is immers een compleet ander type dan Tom De Sutter. Blauw-zwart volgt Naessens al geruime tijd, maar de piste komt pas nu in de media. Opvallend detail: Naessens scoorde afgelopen weekend nog de 1-1 in wat in de toekomst misschien wel zijn nieuwe uitvalsbasis zal worden.

Jens Naessens wilde, in opdracht van Zulte Waregem, aanvankelijk niet reageren op de vermeende interesse rond zijn persoon. Achteraf laat de Deinzenaar in een sms’je toch in zijn gedachten kijken. “Momenteel zit ik met mijn hoofd enkel en alleen bij Essevee. Verder wil ik niets kwijt over de geruchten in verband met Club Brugge.”

Een verhuis van Naessens naar Jan Breydel zou alvast een opmerkelijke zet zijn. De aanvaller speelde tussen 2004 en 2006 immers in de jeugdopleiding van blauw-zwart. Vervolgens trok hij, met het oog op de toekomst, richting Gaverbeek. Het legde hem vooralsnog geen windeieren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties