Grenier: "Konden hier winnen"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Grenier: "Konden hier winnen"
Foto: © SC

Clément Grenier viel in de tweede helft in tijdens het 0-0 gelijkspel tegen België. Volgens hem kon Frankrijk winnen gisteravond in het Koning Boudewijnstadion. Toch is de middenvelder van Lyon niet ontevreden met het gelijkspel.

Sander De Graeve in Brussel

"Het was een goed gelijkspel", aldus Grenier. "Misschien konden we hier winnen, we hebben kansen genoeg gehad. Jammer genoeg hebben we ze niet afgemaakt. Ik ben wel blij dat we niet verliezen, België had ook enkele grote mogelijkheden."

Frankrijk kon al vier wedstrijden niet meer scoren. "Vanavond kregen we de kansen, maar de laatste pass was af en toe niet goed genoeg. We hebben wel getoond dat we op verplaatsing tegen goeie ploegen kunnen dreigen. Dit was ook maar een oefenmatch, de belangrijkste wedstrijden moeten nog komen."

Grenier pakte meteen geel na zijn invalbeurt. "Ik ben tevreden van mijn prestatie, maar het kon beter. Het is jammer dat ik meteen geel pak bij mijn eerste fout. Dat het niet echt vriendschappelijk was? Op dit niveau zijn er geen vriendschappelijke wedstrijden, iedereen wil winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21570 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties