Vormt Eto'o bedreiging voor Romelu Lukaku?

Vormt Eto'o bedreiging voor Romelu Lukaku?
Foto: © SC

Chelsea FC volgt het financieel debacle bij Anzhi met argusogen. Door de halvering van het budget van de Russische topclub moet Samuel Eto'o wellicht op zoek naar een andere werkgever. Is er een hereniging met José Mourinho in de maak?

Samuel Eto’o speelde al bij Internazionale onder de hoede van The Special One. De Kameroener liet bovendien eerder al optekenen dat hij graag zou worden herenigd met zijn voormalige leermeester. Maar hoe staat de Portugees tegenover dat gerucht?

“Ik vind het eerst en vooral leuk dat een ex-speler van me graag opnieuw wil samenwerken”, lacht de Portugees in de Engelse media. “Ik moet toegeven dat het fantastisch zou zijn om Samuel naar Londen te halen. Maar het is te voorbarig om nu al te stellen dat Chelsea hem zal proberen losweken.”

De komst van de best betaalde voetballer ter wereld – Eto’o verdient jaarlijks twintig miljoen euro in Rusland – zou slecht nieuws betekenen voor Romelu Lukaku. Maar zo ver is het duidelijk nog niet. Bovendien liet Anzhi al weten dat het budget wordt teruggeschroefd, maar dat de Kameroener nog steeds in de toekomstvisie van de club past.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties