Naessens: "Voorlopig niet bezig met interesse Club Brugge"

Naessens: "Voorlopig niet bezig met interesse Club Brugge"
Foto: © SC

Jens Naessens staat nog steeds in de belangstelling van Club Brugge. Hoe concreet die interesse is, weet de vleugelspeler van Essevee zelf niet: "Er is interesse, maar meer weet ik niet. Dat gaat via mijn manager."

Aernout Van Lindt in Waregem

"De interesse van Club Brugge kwam niet echt als een grote verrassing, want er was eind vorig seizoen ook al eens gezegd dat ze deze zomer mogelijk gingen proberen. Hoe concreet de interesse nu is, weet ik niet. Dat gaat allemaal via mijn manager", aldus Naessens.

Hij zegt niet zomaar nee tegen Club Brugge, maar beseft ook de gevaren: "Het is leuk om die interesse te krijgen, maar mijn hoofd zit nog hier bij Zulte Waregem. Club Brugge is een topclub, maar ik vind Zulte Waregem ook geen slechte club op dit moment. We zijn toch wel een subtopper."

"Club is op sportief vlak een risico"

Sportief gezien zou Club Brugge een stap vooruit kunnen zijn, al is dat qua speelgelegenheid niet meteen een zekere move: "Het is op sportief vlak zeker een risico. Zou ik veel speelminuten krijgen bij Club Brugge? De concurrentie voor sommige plaatsen is er sowieso een heel pak groter. Hier weet ik dat ik veel kan spelen", aldus de vleugelaanvaller.

Maar er spelen nog andere zaken mee: "Op financieel vlak zou Club Brugge natuurlijk een flinke stap voorwaarts kunnen zijn. Maar goed, ik weet niet wat de precieze cijfers zouden zijn. En het is niet zo dat ik hier bij Zulte Waregem niet goed mijn boterham verdien."

Naessens heeft nog een contract bij Zulte Waregem tot 2015: "Het zou ook een optie kunnen zijn om mijn contract open te breken. Dat sluit ik ook niet uit. Voorlopig ben ik er niet te veel mee bezig, mijn hoofd staat nog volledig op Zulte Waregem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties