Reactie Scifo: "Nog maar vier wedstrijden ver"

Scifo: "Nog maar vier wedstrijden ver"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bergen verloor met 2-0 op het veld van Zulte Waregem. Daardoor zit het team met 1 op 12 stilaan in de gevarenzone. Dat beseft ook trainer Enzo Scifo.

Aernout Van Lindt in Waregem

"We moesten het spel ondergaan in het begin, want Zulte Waregem was veel sterker. Het was moeilijk om in de match te komen. We wouden met veel enthousiasme en engagement aan de match beginnen, maar dat is ons niet gelukt. We hadden met meer samenwerking en hart moeten spelen, dat ontbrak wat in het begin", begon Scifo zijn analyse.

"In de tweede helft hebben we veel gegeven en geprobeerd, maar het was te moeilijk. Het was een moeilijke match, mede omdat we te snel op achterstand kwamen. We hebben iets te veel getwijfeld misschien, maar goed."

"Blijven strijden in de volgende wedstrijden"

En dus blijft Bergen achter met een 1 op 12. "Elke wedstrijd is nu belangrijk voor ons. We moeten ons hoofd omhoog houden en blijven strijden in de volgende wedstrijden."

"We zijn nog maar vier wedstrijden ver, dus er is nog geen reden tot paniek. Toch moeten er op aanvallend gebied nog versterkingen komen om te kunnen meestrijden", meent Scifo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties