Reactie Henkens: "Als je denkt dat je iets kan pakken, slaan ze toe"

Henkens: "Als je denkt dat je iets kan pakken, slaan ze toe"
Foto: © SC

Waasland-Beveren maakte gisteren aanspraak op meer tegen Anderlecht, maar was zelf onmondig voor de goal en verloor de organisatie uit het oog waardoor Anderlecht nog vrij makkelijk won.

Tijdens de rust was er geen vuiltje aan de lucht. Waasland-Beveren geloofde zelfs in meer. "Dat was toch het gevoel in de kleedkamer tijdens de rust", vertelde Robin Henkens. "De coach waarschuwde ons echter. Hij heeft lang genoeg bij Anderlecht gespeeld en zei dat het gevaarlijkste moment is als je denkt dat je iets kan rapen tegen hen. Want op dat moment slaan ze toe."

Na de openingsgoal was het kalf zo goed als verdronken. "Het viel wat uit elkaar. Zelf hebben we ook te weinig gecreëerd. We deden te weinig met de ruimte die we kregen, dat geef ik toe. Maar die nieuwe jongen ziet er wel veelbelovend uit. Die creëert kansen voor zichzelf en daardoor zal er ook meer ruimte komen voor mezelf, Lebbihi en Trickovski."

Ondertussen staat de eerste driepunter wel nog steeds niet op de rangschikking. "We moeten ons daar niet blind op staren. We moeten doorgaan op het eerste uur dat we vandaag speelden. En uit het laatste halfuur moeten we lessen trekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties