Reactie "Hadden hier de boel afgebroken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
"Hadden hier de boel afgebroken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bijna leek het voor Kortrijk een scenario als tegen Lokeren te worden in de laatste minuten tegen KV Mechelen. Het lukte uiteindelijk niet. De reacties waren achteraf dan ook uiteenlopend.

Sander De Graeve in Kortrijk

Bijna kende KV Mechelen opnieuw brute pech. "We wisten dat we een moeilijke start hadden, panikeren heeft echt geen zin op zo'n moment. We bleven rustig en hielden onze positieve instelling. Nu toonden we dat we nog niet afgeschreven zijn", aldus Biebauw.

De doelman was ook belangrijk voor zijn ploeg met een cruciale redding op een vrije trap van Klaasen in de 96e minuut. "Ik pak enkele ballen, het is tof om eens punten te pakken. De voorbije wedstrijden had ik nooit veel werk, maar kreeg ik er altijd één of twee binnen. Heel frustrerend."

Ging die vrije trap wel binnen, dan was het hek van de dam. "We hadden hier de boel afgebroken, denk ik", lacht de doelman. "Nu we op deze manier konden winnen is de tevredenheid des te groter."

Bij KV Kortrijk was het een verhaal van net niet. "Het scenario van tegen Lokeren zat er inderdaad even in. We konden drukken met lange ballen en kregen nog die vrije trap. Eigenlijk was het allemaal niet goed vandaag. We creëerden niet genoeg uitgespeelde kansen. Normaal gezien moet dat onze sterkte zijn, zeker thuis", aldus Brecht Capon.

In het eigen Guldensporenstadion bleven de supporters tot op het eind achter de ploeg staan. "Chapeau vandaag voor de supporters, ze waren fantastisch." Deze nederlaag gaat volgens Capon niet in de hoofden spoken. "Zo lang zal dit niet blijven hangen. Het was mooi geweest om met de top mee te gaan, maar dat zat er uiteindelijk niet in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties