Toppers in heel Europa vandaag

Redactie
| 3 reacties
Toppers in heel Europa vandaag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In heel Europa staan er vandaag leuke wedstrijden op het appel. En u kan veel wedstrijden live meepikken. Hoe? Lees het hier:

In Duitsland zouden we wel eens een doelpuntrijke namdidag kunnen zijn. Bayern München neemt het om 15.30 uur op tegen Nürnberg, Schalke bezoekt Hannover. Wie oude glorie Leeds nog eens wil zien, moet om 16 uur afstemmen. Dan spelen zij in The Championship op het veld van Ipswich. 

Later op de avond zijn er nog veel leuke duels. Zo gaat AC Milan op bezoek bij Verona (18u) op zoek naar vertrouwen met oog op de terugwedstrijd tegen PSV in de Champions League. Om 20.45 uur is er de topper van de avond: Sampdoria - Juventus, meteen een lastige klip voor de landskampioen.

Maar er is meer: Dankzij Unibet TV kan je helemaal gratis en live meekijken naar heel veel prachtige wedstrijden in de Europese topcompetities. Vanavond kan je dus genieten van Bayern, Milan en heel veel meer, en dat helemaal LIVE en GRATIS via Unibet. Schrijf dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties