Reactie Pirez: "Die ref is een ramp"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 30 reacties
Pirez: "Die ref is een ramp"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leandro Pirez beleefde niet zijn gelukkigste zondagnamiddag op Jan Breydel. De Argentijn pakte aan het eind nog een tweede gele kaart en reageerde achteraf furieus bij Voetbalkrant.com.

Sander De Graeve in Brugge

"Die scheidsrechter was een regelrechte ramp. Bij die eerste kaart raak ik Refaelov helemaal niet. Die tweede kaart is eigenlijk hetzelfde verhaal, daar raak ik die speler ook niet. Het was een erg lange bal en die scheids stond er 50 meter vandaan. Ik vond dat hij zich de hele wedstrijd erg ver van de actie bevond", gaf de verdediger een sneer richting de fysieke paraatheid van Nzolo.

"Zowel bij de eerste als bij de tweede fout laten ze zich heel graag vallen. Het was pure simulatie", aldus Pirez die op een kwijtschelding hoopt. "Ik hoop dat ze naar de beelden kijken. Dan zullen ze zien dat ik geen van beide spelers raak."

"In Argentinië is het anders"

Pirez lijkt niet de beste vriend van de Belgische scheidsrechters te worden. De verdediger ging de vorige wedstrijden ook al een paar keer in de clinch met de arbitrage. "In Argentinië wordt er anders gespeeld en bestraft. Daar zijn de contacten veel harder. Hier wordt er heel delicaat met tackles omgesprongen. Er is een andere interpretatie van de fases." 

Over de wedstrijd zelf was Pirez iets gematigder. "We moesten hier winnen. De eerste helft was niet goed, we konden amper de bal in de ploeg houden. De tweede helft was veel beter, toen kwam Club Brugge er niet meer aan te pas."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties