KV Mechelen wil speler van Standard én Essevee

KV Mechelen wil speler van Standard én Essevee
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen wil omhoogklimmen in de stand en de club wil daarom nog enkele spelers aan haar kern toevoegen. Malinwa liet volgens Gazet van Antwerpen zijn oog vallen op spelers van Standard, Zulte Waregem én Lokeren.

KV Mechelen begon wat ongelukkig aan de competitie, maar boekte dit weekend zijn eerste zege van het seizoen. Coach Harm van Veldhoven wil er echter nog wat bij en dan vooral in het aanvallende compartiment.

Na het vertrek van Nicklas Pedersen krijgen Benjamin Mokulu en Viktor Prodell voluit hun kans, maar vooral die laatste brak nog geen potten. De Maneblussers zijn daarom op zoek naar een ander soort aanvaller en zouden hun laten vallen hebben op Reza Ghoochannejhad, die overbodig is bij Standard. De Iraniër wil bovendien absoluut aan spelen toekomen om zijn kansen voor het WK in Brazilië van volgend jaar niet in het gedrang te laten komen.

Verder denkt Mechelen ook aan Alexander Trajkovski (Zulte Waregem) en Enes Saglik (Lokeren), beiden ook niet zeker van een basisplaats bij hun club. Het lijkt er dus sterk op dat rood-geel nog een slagje wil slaan op de transfermarkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties