Reactie Odjidja: "Blij met de minuten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 37 reacties
Odjidja: "Blij met de minuten"
Foto: © SC

Vadis Odjidja vierde zijn comeback na lang blessureleed met een invalbeurt tegen AA Gent. De middenvelder vond het gelijkspel billijk en zag ook een wedstrijd met twee gezichten.

Sander De Graeve in Brugge

"In de eerste helft waren wij de betere ploeg, maar Gent kwam sterker uit de kleedkamer. Met wat geluk kunnen we in de slotfase de overwinning nog pakken, maar dat zou heel erg zuur geweest zijn voor AA Gent. Het was al bij al een evenwichtige partij. We hebben het te vaak dat we maar één helft goed zijn, misschien moeten we de speech bij de rust aanpassen", aldus de middenvelder.

Odjidja was er in die slotfase zelf enkele keren dicht bij. "Bij die eerste kans kon ik de bal net niet meenemen en mijn tweede poging werd afgeblokt. Dat is jammer. Ik probeerde de ploeg wat bij te brengen en ik denk dat we naar het eind toe opnieuw gevaarlijk werden."

De middenvelder vierde zijn terugkeer op een moeilijk moment voor Club, geen sinecure. "Ik heb geprobeerd om mee voor druk naar voor te zorgen. Ik denk dat we na mijn wissel opnieuw meer op de helft van Gent kwamen, daarvoor lagen we wat onder. Ik ben vooral tevreden met de minuten die ik al kreeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties