KVO-fans: "Aanwinsten doen het beste verhopen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
KVO-fans: "Aanwinsten doen het beste verhopen"
Foto: © SC

Marc Coucke moet KV Oostende naar ongekende hoogtes loodsen. De Gentenaar haalde met Jordan Lukaku en Fernando Canesin Matos alvast twee noodzakelijke versterkingen. Maar hoe staan de fans tegenover de komst van de Omega Pharma-baas?

Door Cédric De Volder

Het nieuws rond de overname van Marc Coucke werd vorige week de wereld ingestuurd. Sindsdien draait de ticketverkoop van KV Oostende overuren. Bovendien liet de Oost-Vlaming meteen een naamkaartje achter. HIER kon je immers lezen dat Jordan Lukaku en Fernando Canesin Matos de komende maanden te bewonderen zijn in het Albertpark.

“Hopelijk volgt ook het puntentotaal het voorbeeld van de abonnementenverkoop”, vertelt William Coussement in een gesprek met Voetbalkrant.com. “De twee aanwinsten doen alvast het beste verhopen. Al hoop ik dat de versterkingen gebeuren met het nodige respect voor de jongens die de voorbije weken op die posities speelden.”

"Op de lange termijn moet onze club af van het etiket 'een jojovereniging' te zijn"

Maar wat wordt er precies verwacht van Coucke? Het is alvast geen publiek geheim dat de Omega Pharma-baas er warmpjes in zit. “De voorzitter moet natuurlijk voor de middelen zorgen om te overleven in de Jupiler Pro League”, gaat de woordvoerder van de Oostendse Supportersfederatie verder. “Maar op de lange termijn moet onze club af van het etiket ‘een jojovereniging’ te zijn.

Ik wil bovendien nog eens onze dank uitspreken tegenover Yves Lejaeghere”, besluit Coussement. “Hij bouwde KVO uit van een anonieme tweedeklasser tot een eliteploeg. Waar de Kustboys in mei zullen stranden? Alvast boven de vijftiende plaats. Je begrijpt wel wat ik wil zeggen zeker?” (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties