Wie moet de nieuwe offensieve kracht van KV Mechelen worden?

Wie moet de nieuwe offensieve kracht van KV Mechelen worden?
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Het huiswerk van KV Mechelen was af, maar de laatste week werden ineens toch een aantal namen aan Malinwa gekoppeld. Komt er een nieuwe aanvallend ingestelde speler, en wie zou dat dan moeten gaan worden?

Door Aernout Van Lindt

Het lijkt er vooralsnog op dat KV Mechelen gewoon de opties wil openhouden voor als Mads Junker zou verkassen. Hij zou in de belangstelling staan van onder andere Go Ahead Eagles, een neo-eersteklasser in Nederland.

En ook al is Junker geen vaste waarde bij Malinwa, dan zou het bij monde van het bestuur "zeker een vervanger zoeken voor hem." Maar wie dan? Drie namen kwamen al in the picture.

Reza (20% waarschijnlijk)

Reza zit bij Standard te vaak naar eigen zin op de bank en zou een optie kunnen zijn voor KV Mechelen als extra optie, al lijkt het er wel op dat de Iraniër een goed contract heeft in Luik en niet meteen garanties zou hebben in Mechelen zeker te zijn van meer speelkansen, wat hem mogelijk weigerachtig tegen een transfer kan doen staan.

Daarenboven lijkt ook Mechelen zelf weinig interesse te hebben in de Iraniër, waardoor Reza mogelijk geen serieuze optie (meer) is. 

Trajkovski (20% waarschijnlijk)

Ook bij Aleksandar Trajkovski - een andere veel geciteerde naam - zullen er vermoedelijk gemengde gevoelens zijn voor een eventuele overstap naar KV Mechelen. De recente blessure van Mbaye Leye zorgt er overigens ook voor dat de Macedoniër misschien wel zijn kans zou kunnen krijgen bij Essevee, wat een overstap voorlopig minder waarschijnlijk maakt. Toch mogen we een overstap zeker niet uitsluiten, maar ons lijkt het toch dat er een meer waarschijnlijke naam is.

Saglik (60% waarschijnlijk)

Wie wel op hete kolen zal zitten is Enes Saglik. Hij kwam vorig jaar bij Lokeren niet al te vaak aan spelen toe, maar lijkt dit seizoen zelfs nauwelijks nog een bankzitter. Zeker nu Patosi bij Lokeren naar zijn topvorm aan het toewerken is, zou Saglik wel eens de speler op overschot gaan worden tenmidden van al het aanvallend ingestelde geweld van de Waaslanders.

Saglik bewees echter al over een aardig stel voetbalbenen te beschikken, dus een overstap naar een team waar hij meer aan spelen toekomt zou de 22-jarige linkspoot een boost kunnen geven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties