Bossut: "Zullen 100% moeten zijn om komende matchen te winnen"

Bossut: "Zullen 100% moeten zijn om komende matchen te winnen"
Foto: © SC

Zulte Waregem gaat vanavond op zoek naar een plaats in de poulefase van de Europa League. Het moet een 1-1 in de heenmatch ongedaan proberen maken. Doelman Sammy Bossut weet dat zijn ploeg op haar best zal moeten zijn.

Door Aernout Van Lindt

"We hadden het wat moeilijk tegen Oostende op het einde door een gebrek aan frisheid, maar we doen er alles aan op de club om fit te zijn voor onze volgende wedstrijden. Voldoende rust in acht nemen en goed recupereren hoort daar bij", aldus de doelman tegen Voetbalkrant.com.

"Je ziet bij andere ploegen die Europees spelen soms ook dat ze wat vermoeid zijn na zo'n wedstrijd, dus dat is niet echt iets speciaals bij ons. Erg is dat dus niet."

"3 topmatchen waarin we ons kunnen tonen"

Nu komen er wel enkele topwedstrijden aan, met confrontaties tegen APOEL, Anderlecht en Racing Genk: "Dat zijn drie topmatchen na elkaar waar we iets willen neerzetten."

"Het zijn echt matchen waarin we ons kunnen tonen. We zullen wel telkens 100% moeten zijn om te kunnen winnen."

De eerste horde is APOEL: "In de heenwedstrijd hebben we getoond dat we kansen kunnen afdwingen tegen hen, dus we zijn zeker nog niet kansloos. We moeten dus in onszelf blijven geloven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties