Garrido: "Kwaliteitsinjectie voor de ploeg"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Garrido: "Kwaliteitsinjectie voor de ploeg"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge trekt zondag naar Waasland-Beveren. Juan Carlos Garrido hoopt even goed te doen als vorig seizoen, maar is vooral tevreden met de leeglopende ziekenboeg. "Ik kan eindelijk mijn favoriete systeem hanteren."

Juan Carlos Garrido debuteerde vorig seizoen als Club-coach op de Freethiel. Het werd toen 2-6 voor de West-Vlamingen. Ook de Spaanse veldheer denkt met de glimlach terug aan die partij. “Ik hou inderdaad goede herinneringen over aan die wedstrijd”, vertelt de coach op de Club-website. “We speelden die dag goed georganiseerd en waren enorm trefzeker.”

Vadis Odjidja-Ofoe en Thomas Meunier maken deel uit van de wedstrijdselectie die de busreis naar de Freethiel zal maken. Garrido is dan ook tevreden dat de ziekenboog stilaan leegloopt. “De terugkeer van Vadis en Thomas betekent een kwaliteitsinjectie voor de ploeg. Bovendien laten dergelijke spelers me toe te spelen zoals ik dat graag wil. De voorbije weken was het voortdurend zoeken naar een goed spelconcept.”

Ondertussen sleept de transferperiode zich naar het einde. Club Brugge hoopt ondertussen Waldemar Sobota los te weken bij Slask Wroclaw. De kwelduivel van Laurens De Bock schermt echter ook met interesse van Schalke 04. “Natuurlijk ken ik Sobota goed. Maar zo’n zaken bespreek ik enkel met het management en niet met de pers.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties