KFCO Beerschot-Wilrijk strikt Ruud Van Nistelrooy

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 110 reacties
KFCO Beerschot-Wilrijk strikt Ruud Van Nistelrooy
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

KFCO Beerschot-Wilrijk trapt zondag de nieuwe voetbaljaargang af in de Antwerpse eerste provinciale. Niemand minder dan Ruud Van Nistelrooy komt op bezoek op het Kiel.

KFCO Beerschot-Wilrijk trapt zondag de voetbaljaargang af met een thuiswedstrijd tegen Ternesse VV. De bezoekers organiseren zelfs een heuse ‘Ternesse-dag’ op het Kiel en zorgen zelf voor een kleine volksverhuizing. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

Er worden minstens 6.000 fans verwacht op het Kiel. Een aantal dat doet duizelen als je weet dat de wedstrijd op amateurniveau wordt afgehaspeld. Ook sponsor Land Invest Group doet een inspanning om de eerste partij van de competitie in de kijker te zetten.

CEO Mark Schaling Jr. brengt immers hoog bezoek mee naar het Olympisch Stadion. Niemand minder dan Ruud Van Nistelrooy komt de paarshemden hoogstpersoonlijk aanmoedigen. De ex-aanvaller van onder meer Manchester United en Real Madrid zal dan wel de aftrap niet geven, maar hij moet de spelers van Beerschot-Wilrijk alvast een extra duwtje in de rug geven.

Ook de Nederlandse openbare omroep NOS komt naar België afgezakt om de wedstrijd - en vooral het spektakel naast het veld - te aanschouwen. En dat is nog niet alles: ook oud-international André Ooijer komt in het spoor van de nieuwe sponsor meegenieten van de sfeer op het Kiel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties