Reactie Schrijvers: "Ik hoop dat de coach de goede dingen gezien heeft"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Schrijvers: "Ik hoop dat de coach de goede dingen gezien heeft"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Siebe Schrijvers was gelukkig na de 5-2 zege van Genk tegen FH Hafnarfjordur. De jongeling mocht tijdens zijn invalbeurt enkele mooie dingen zien en hoopt stilaan op meer.

Robby Morren in Genk

"Ik houd een goed gevoel over aan mijn invalbeurt. Ik ben heel blij met de speelminuten die ik gekregen heb", lachte de jonge aanvaller na de wedstrijd.

"We begonnen goed en kwamen snel op voorsprong maar we slikten wel twee tegendoelpunten. Daarna hebben we goed gereageerd en werd het snel 3-2. Toen mocht ik naar de bank lopen en invallen. Ik wist op voorhand niet dat ik zou mogen invallen maar ik had er wel op gehoopt."

"Ik was in Europa al wel ingevallen tegen Basel maar dat was amper vijf minuten en ik heb toen geen bal geraakt. Nu kreeg ik dertig minuten de tijd om me te tonen. Ik hoop dat de trainer de goede dingen gezien heeft."

Mijn sterke punten? "Ik kan technisch wel uit de voeten en ben sterk aan de bal. Aan mijn duelkracht moet ik nog wel werken en dat doe ik ook. Ik ga dikwijls na de training nog krachtoefeningen doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties