Reactie Ogunjimi: "Kansen in de laatste minuten afmaken"

Marc Van Den Noordgaete
| 1 reacties
Ogunjimi: "Kansen in de laatste minuten afmaken"
Foto: © SC

Marvin Ogunjimi verving bij Oud-Heverlee Leuven tijdens de rust Alessandro Cerigioni, maar ook hij kon zijn team niet aan de drie punten helpen bij Cercle Brugge. Al was de huurling van het Spaanse Real Mallorca er in de slotfase wel heel erg dicht bij.

Marc Van Den Noordgaete in Brugge

"We hadden hier gewoon moeten winnen", vond de gewezen aanvaller van KRC Genk. "We kwamen immers 0-1 voor en gaven heel weinig weg. Maar door de 1-1 kreeg Cercle opnieuw vertrouwen, waardoor het voor ons moeilijker werd. Toch hielden de twee ploegen elkaar in evenwicht, al kwamen we op het einde toch nog heel dicht bij de overwinning."

Niet doorgegaan

Zo kopte Ogunjimi zelf een inzenden van Mohamed Messoudi tegen de paal, en kon Karel Geraerts onvoldoende kracht achter zijn kopbal zetten. "Die kansen in de laatste vijf minuten moet je afmaken", klonk het. "Na de 0-1 moesten we overigens blijven doorgaan, maar dat deden we niet. Een wet in het voetbal zegt nochtans dat je dan vaak het deksel op de neus krijgt."

Verder werken

Zelf ziet Ogunjimi zijn niveau langzaam in stijgende lijn gaan. "Ik word beter en beter, het loopt behoorlijk momenteel. Het komt er echter op aan om verder te blijven werken op training en tijdens de wedstrijden. Dan zal ik zeker opnieuw de oude worden", beklemtoonde de zevenvoudige Rode Duivel in de catacomben van het Jan Breydelstadion.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties