Geen stunt, wel lingeriekalender

Geen stunt, wel lingeriekalender
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp Ladies hebben hun eerste wedstrijd in de BeNe League verloren. Heerenveen was te sterk voor Antwerp: 0-3 op de Bosuil. De supportersuitdaging is wel gelukt, dus er komt een lingeriekalender van de dames.

Van onze reporter ter plaatse

De wedstrijd was nog maar net gestart, of het stond al 0-1 via Vivianne Miedema. Daarna deden de Antwerp Ladies hun uiterste best om zelf ook een doelpunt mee te pikken, maar dat lukte niet - ook al herstelde de thuisploeg wel enigszins het evenwicht.

Heerenveen was echter uitgekookter en zorgde op het halfuur voor de 0-2, na een kopbaldoelpunt van - alweer - Miedema. Wedstrijd zo nog voor de rust gespeeld.

Lingeriekalender

Na de pauze nam Heerenveen de wedstrijd al snel terug in handen en nog voor het uur was het al 0-3 dankzij Yvonne Ploeg. Dat zou uiteindelijk ook de eindstand worden, al had de score nog hoger kunnen oplopen.

Voor de eerste wedstrijd in de BeNe League kwamen niet minder dan 2168 supporters opdagen. En dat heeft zo zijn gevolgen, want de dames hadden de belofte gemaakt dat ze een fotoshoot in lingerie zouden doen voor een kalender als er 2000 of meer fans kwamen kijken naar hun debuut. Missie geslaagd dus, ook al zijn de punten niet binnen.

Heerenveen pakt zo een 6 op 6 in de competitie en komt mee aan de leiding in de stand. Lees een overzicht van de andere wedstrijden HIER.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties