Snodgrass: "Ik ben geen Belgische held"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Snodgrass: "Ik ben geen Belgische held"
Foto: © SC

België is goed op weg zich een baan naar het wereldkampioenschap van volgend kalenderjaar te voetballen. Al mogen we niet vergeten dat Robert Snodgrass onze Rode Duivels een aardig handje geholpen heeft.

Robert Snodgrass is de man die voor het enige doelpunt tekende in de partij tussen Kroatie en Schotland. De flankaanvaller van Norwich City zou op die manier wel eens een groot aandeel kunnen hebben in de Belgische kwalificatie. “Ik probeerde nochtans vooral goed te doen voor mijn eigen land”, lacht de 11-voudig international in La Dernière Heure. “Ik ben dan ook geen Belgische held. Bovendien is het de verdienste van de Belgen om te staan waar ze nu staan.”

Snodgrass wil ook vrijdag zijn talent etaleren. Hij waarschuwt dan ook voor de kwaliteiten van de Schotse nationale ploeg. “Er zal een compleet ander team te zien zijn dan tijdens de wedstrijd in Brussel. Onze resultaten waren de laatste maanden bovendien ook niet min. Winst tegen Kroatië, nipt verlies tegen Engeland. Al moet ik toegeven dat ik vrijdag al tevreden zal zijn met een puntje.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties