Louis van Gaal toont zich niet van zijn beste kant

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Louis van Gaal toont zich niet van zijn beste kant
Foto: © SC

Nederland verspeelde gisterenavond twee punten in Estland. Onze noorderburen kropen in de slotminuten door het oog van de naald en daar kon Louis van Gaal niet mee lachen.

Nederland pakte in de absolute slotfase van de partij in Estland nog een puntje van op de strafschopstip. Het gelijkspel betekent meteen dat Oranje haar maximum kwijt is. Ook het record van meest aantal gewonnen WK-kwalificatiewedstrijden zien Robin van Persie en co door de neus geboord. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

Ook Louis van Gaal was niet opgezet met de prestatie van zijn jongens. In een interview met SBS toonde de Nederlandse selectiemeester zich dan ook niet van zijn beste kant. "Of ik alsnog blij ben met het behaalde punt? In mijn ogen hebben we net twee punten verloren."

"Wat keek je nou vreemd?", sneerde de ex-coach van onder meer Ajax en FC Barcelona de verslaggever nog toe. "Ik ben het trouwens beu om elke keer opnieuw op dezelfde vragen te moeten antwoorden. Alles hebben jullie op de voorbije vijf persconferenties al gezegd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties