Optimistische Jestrovic: "Mitrovic gaat scoren zaterdag"

Optimistische Jestrovic: "Mitrovic gaat scoren zaterdag"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Nenad Jestrovic bracht Aleksandar Mitrovic naar het Astridpark en is er van overtuigd dat zijn poulain potten gaat breken in de Jupiler League. "Een inzinking zal hij niet krijgen", aldus de voormalige ster van paars-wit.

Mitrovic maakte indruk bij zijn debuut op Zulte Waregem en ook bij de Servische nationale ploeg. "Hij zal wel eens een match of twee, drie wat minder zijn, maar een inzinking zie ik hem niet krijgen", zegt Jestrovic in HLN. "Hij heeft nog mindere matchen gekend, maar zelfs dan nog zorgt hij voor doelgevaar. Aleksandar zal nooit van heel hoog naar heel laag vallen, omdat hij fysiek zo sterk is."

Jestrovic denkt dat het publiek hem zaterdag onmiddellijk in de armen zal sluiten. "Het is wel een goeie zaak dat hij dinsdag geschorst was voor de interland tegen Wales. Zo heeft hij zich goed kunnen voorbereiden op zijn eerste match in het Astridpark. Hij heeft er zin in en wil absoluut winnen. Hij was erg ontgoocheld over de nederlaag in Waregem en wil in zijn eerste thuismatch absoluut iets laten zien. Ik denk dat hij zaterdag gaat scoren voor Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties