Pandza op zoek naar club: "Deze week wil ik ergens tekenen"

Pandza op zoek naar club: "Deze week wil ik ergens tekenen"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Boris Pandza zit nog steeds zonder club, maar bereikt met Bosnië- Herzegovina wel mogelijk het WK in Brazilië. De ex-verdediger van KV Mechelen hoopt dat een club hem binnenkort gaat opmerken.

Zelfs zonder club wordt Pandza nog opgeroepen voor de nationale ploeg. "Ik ben nog steeds op zoek, maar de bondscoach kent mijn kwaliteiten en bij de nationale ploeg vormen we een hele hechte groep. We zijn één grote familie en hij wil die groep gewoon samenhouden", vertelt Pandza in GvA. "Deze situatie mag echter niet blijven duren. Als ik naar het WK wil, moet ik zo snel mogelijk een ploeg vinden."

Glasgow Rangers werd de voorbije weken geciteerd als geïnteresseerde ploeg, maar het kwam nooit tot een voorstel. "Losse contacten zijn er genoeg geweest de afgelopen maanden. Het voetbal is een vreemde en harde wereld. Ik heb enkele mensen vertrouwd die ik niet had moeten vertrouwen. Ook daarom zit ik nu nog steeds thuis. Ik heb geen makelaar meer. Mentaal is het heel erg moeilijk, maar ik heb iets om voor te vechten. In Brazilië moet ik er gewoon bij zijn. Deze week wil ik nog een club vinden. Als dat niet gebeurt, dan teken ik misschien wel bij Siroki Brijeg."

En voor Pandza is België nog steeds een mogelijkheid. "Waarom niet? Ik had het perfect naar mijn zin in België. In Mechelen heb ik nog veel vrienden binnen en buiten de club. Ik ben nog steeds goed op de hoogte van alles wat er bij KV gebeurt. Voorlopig heeft geen enkele Belgische club zich gemeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties