Berrier over Leye: "Zo'n blessure wens je niemand toe"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Berrier over Leye: "Zo'n blessure wens je niemand toe"
Foto: © SC

Franck Berrier speelt sinds kort voor KV Oostende. Nu hij weg is bij Zulte Waregem, kwam de Fransman nog eens terug op het strafschopincident van vorig seizoen met Mbaye Leye.

Berrier deed in Het Laatste Nieuws zijn versie van de feiten en verstaat nog steeds niet waarom Leye zo kwaad was. “De afspraak was dat wij afwisselend trapten. Tegen Standard had ik een strafschop aan hem gelaten, omdat Van Hout me te goed kende.”

“In ruil daarvoor wilde ik trappen tegen Genk, maar Leye weigerde en begon ook nog eens mij en mijn familie uit te schelden. Frustratie, Jaloezie? Ik weet niet waarom. Je zag het niet op beeld, maar het heeft me wel geschokt. Vanaf dat moment waren we vrienden-af. Het was de eerste keer in twaalf jaar profvoetbal dat ik problemen had met een speler.

"Ik hoop voor hem dat alles goed komt"

Ondanks alles leeft Berrier mee met Leye, die een hele tijd aan de kant staat met een knieblessure. "Ik heb eraan gedacht om Mbaye iets te sturen na zijn blessure. Ik weet hoe zwaar dat is en ik wens het echt niemand toe. Ik heb toch maar niets gestuurd omdat zo’n sms verkeerd kan overkomen. Maar ik hoop voor hem dat alles goed komt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties