Reactie Scifo: "Probleem ligt niet bij mij"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Scifo: "Probleem ligt niet bij mij"
Foto: © SC

Bergen is ook na speeldag zeven nog steeds de rode lantaarn in de Jupiler Pro League. Na een prima eerste helft, deemsterden De Draken weg na de pauze. Enzo Scifo moet stilaan vrezen voor zijn job, maar is nog steeds strijdvaardig.

“Elke coach moet vrezen voor zijn job. Maar het belangrijkste is dat we weten waar we naartoe willen en ook alles in het werk stellen om dat te bereiken.”, aldus de voormalige Rode Duivel.

De oefenmeester van De Draken had al enkele gesprekken met het bestuur, maar denk niet dat hij verantwoordelijk is voor de mindere resultaten. “Ik heb tegen het bestuur gezegd dat als zij denken dat het probleem bij mij ligt, ze moeten veranderen van trainer. Maar volgens mij ligt het probleem elders.”

"Goeie zaken gezien, maar er zitten nog fouten in ons spel"

Scifo zag ook dat zijn team het niet onaardig deed, maar in de tweede helft dan weer af en toe overlopen werd door Waasland-Beveren. “We moeten hard blijven werken. De voorbije weken besteedden we vooral aandacht aan het psychologische aspect.”

“Ik heb goeie zaken gezien vandaag, maar er zitten nog fouten in ons spel. Het zal hoe dan ook beter moeten dan tijdens de tweede helft.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties