Petrucci: "Ik kan veel beter"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Petrucci: "Ik kan veel beter"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp versterkte zich aan het einde van de zomermercato nog met Davide Petrucci. De jonge Italiaan kwam over van Manchester United en dan zijn de verwachtingen vanzelfsprekend hoog. "Maar ik kan nog veel beter", aldus de Jonge Italiaan aan onze redactie.

De Italiaan speelde inmiddels vier keer bij Antwerp, maar denkt dat de fans naarmate het seizoen vordert meer van hem én van het team mogen verwachten. “De vorige wedstrijd was goed. We verloren nooit de controle en we creëerden enkele goeie kansen. Dat we dan enkel uit een corner kunnen scoren is jammer, maar het was een verdiende zege voor het oog van onze waanzinnige fans.”

"Dit is een goede, brede kern die bulkt van het talent"

Dat Antwerp een brede kern heeft, is volgens Petrucci geen probleem. “Het is een goede, brede kern die bulkt van het talent. We speelden nog niet vaak samen, maar hoe meer wedstrijden we achter de rug zullen hebben des te beter het zal lopen.”

Binnenkort mogen de fans ook van de jonge Italiaan meer verwachten. “Ik ben hier nog niet al te lang en het is niet altijd eenvoudig om je meteen te tonen. Maar ik kan beter en ik ben er zeker van dat ik snel zal kunnen tonen”, besluit een ambitieuze Petrucci.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties