Boyce: "Hopelijk gaan fans met glimlach naar huis"

Boyce: "Hopelijk gaan fans met glimlach naar huis"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emmerson Boyce treedt vanavond met Wigan aan in de eerste Europese wedstrijd van de club ooit. Het speciale gevoel maakt de speler echter niet speciaal nerveus. "Daar hebben we de tijd niet voor", aldus Boyce.

Aernout Van Lindt in Brugge

Dat er 2.500 fans de oversteek naar Brugge maken voor de match tegen Zulte Waregem vindt de aanvoerder fantastisch: “De fans steunen ons door dik en dun. We hebben al wat ups en downs gehad en veel problemen gehad, maar ze blijven bij ons.”

“De uittickets voor de match hier waren op 11 uur uitverkocht, dat zegt wel iets. Ze geloven in ons en wij willen onze fans entertainen. Hopelijk gaan ze met de glimlach naar huis”, aldus Emmerson Boyce.

“Niet veel tijd om ons nerveus te maken”

De eerste Europese wedstrijd wordt iets heel speciaal, beseft ook de verdediger: “Het wordt heel bijzonder, alles aan dit Europees verhaal is bijzonder. We zitten in een flow van vele wedstrijden, en dat is misschien goed. We hebben niet veel tijd om na te denken en ons nerveus te maken.”

En dus is de opdracht duidelijk voor de speler: “We willen gewoon winnen, zoals we altijd proberen. Het zal niet makkelijk zijn, maar we moeten het best mogelijke resultaat eruit halen wat er in zit”, besloot Boyce.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties