Reactie Gemengde reacties op het gelijke spel in Jan Breydel

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Gemengde reacties op het gelijke spel in Jan Breydel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem en Wigan konden beiden niet scoren op speeldag 1 in de poulefase van de Europa League. De Engelsen waren daar wat blijer mee dan de Belgen.

Aernout Van Lindt in Brugge

Bij Zulte Waregem heerste toch het gevoel dat er meer in zat. "We waren de betere ploeg. In de tweede helft hebben ze enkel verdedigd. Ze zijn nauwelijks over de helft geweest. Het is jammer dat we niet konden scoren, want eens we druk gingen zetten hadden ze het echt moeilijk", aldus Sven Kums na de wedstrijd.

"We hadden moeten winnen vanavond, maar we mogen toch nog met vertrouwen naar de volgende wedstrijden uitkijken", vindt de aanwinst van Essevee.

"Clean sheet leuk meegenomen"

Bij de tegenpartij een gelukkige Ryan Shotton. Hij was blij als centrale verdediger meteen de nul te kunnen houden: "Ja, we hebben gedaan wat we moesten doen. We hebben goed verdedigd en zijn ons blijven smijten. Dat er een clean sheet is van gekomen, is zeker leuk meegenomen."

"We wilden de fans iets schenken, dat ze hier met 3000 waren heeft ons enorm gesteund en we moeten dan ook heel blij zijn dat we iets rapen in onze eerste Europese match. Er komen nog wedstrijden in het vervolg", aldus Shotton.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties